Elke ondernemer heeft te maken met belastingen, waarbij het niet uitmaakt welk resultaat u met uw onderneming behaald. Het ondernemerschap brengt fiscale verplichtingen mee. Het niet goed, of niet tijdig nakomen van deze verplichtingen kan tot boetes en problemen leiden. 

 Aan de andere kant wilt u ook niet meer betalen dan nodig is en maximaal gebruik maken van de fiscale regelgeving. YUP Suriname zorgt ervoor dat uw aangiftes tijdig en juist bij de belastingdienst worden ingediend. Of het nu gaat om de aangifte inkomstenbelasting, omzetbelasting of loonbelasting, uw aangifte wordt altijd met de juiste zorg en aandacht opgesteld. 

Voor het verzenden van de aangifte naar de belastingdienst maken wij gebruik van de nieuwste software waarbij uw gegevens veilig bij de belastingdienst komen en niet door onbevoegden zijn in te zien. Daarnaast kunnen wij u helpen bij het behandelen van dwangbevelen en ambtshalve aanslagen. 

Wilt u liever uw gehele administratie uitbesteden? Geen probleem, het bijhouden van uw boekhouding, inclusief jaarrekening en resultatenrekening kunnen wij voor u in orde maken. Als gevolg van uw resultatenrekening geven wij u uiteraard ook financieel advies en zorgen wij dat alles wordt ingediend bij de Belastingdienst, dus u hoeft niet meer in de rij te staan!

Let op: Ook voor particulieren verzorgen wij voor een vaste lage prijs de aangifte inkomstenbelasting. Voor de aangifte over 2016 geldt een AKTIE tarief, dus neem snel contact met ons op.