De dienstverlening van YUP Suriname  aan ondernemers en particulieren bestaat uit een uitgebreid pakket aan administratieve en fiscale diensten, Human Resource Management, Business Coaching en Incasso (debiteurenbeheer).

U kunt deze diensten met een gerust hart aan ons overlaten.

Daarmee bespaart u geld en tijd en kunt u zich volledig richten op de kernactiviteiten van uw onderneming.

Lees snel verder!

THE SERVICES WE OFFER ARE:

Human resources solutions

Het hart van uw organisatie!

Heeft u hulp nodig bij het plannen, dirigeren en coördineren van uw personeelszaken binnen  de organisatie? Of wilt u iemand inhuren die u kan helpen bij de Werving & Selectie van personeel binnen de organisatie?

Misschien wilt u meer weten over de arbeidswetgeving, of weten aan welke eisen/verplichtingen u moet voldoen als organisatie.

Uiteraard komen er meer aspecten bij kijken, denk aan uw personeelshandboek, of contracten, verzekeringen, policies en procedures, wij kunnen u hierbij begeleiden.

Wilt u liever uw Salarisadministratie uitbesteden? Wij werken met een geavanceerd systeem die volledig afgestemd is op de Surinaamse wetgeving.

YUP Suriname  is gespecialiseerd in Human Resource Management, laat onze professionals u hierbij begeleiden.

 

ADMINISTRATIE

Bent u het zat om maandelijks een dure accountant te betalen? Dat is ook niet nodig, wij doen uw administratie samen met u tegen een schappelijke prijs.

Bij ons heeft u elke maand een duidelijk overzicht van uw administratie, zodat u weet hoe u er financieel voorstaat. Hierdoor kan u op tijd inspringen, indien nodig.

We werken met geavanceerde software en indien gewenst kunnen we uw medewerkers trainen om hiermee te werken.

Fiscale zaken

Elke onderneming heeft ermee te maken, de belasting. Je ontkomt er niet aan. Gelukkig kunnen wij u hierbij helpen.

Onze zakelijke klanten hebben geen omkijk meer als ze hun inkomstenbelasting, loonbelasting of omzetbelasting moeten opstellen en afdragen.

Wij zorgen ervoor dat er orde op zaken wordt gesteld als het gaat om uw fiscale administratie.

Business Coaching

Succesvolle bedrijven hebben één ding gemeen, ze hebben een duidelijke focus. Succes vindt zijn oorsprong in keuzes maken. Kiezen voor die zaken die success brengen YUP Suriname  Business Coaching helpt u bedrijf te coachen in de ruimste zin des woords. Zoekt u een toegewijde partner die u helpt en begeleid om meer profijt te halen uit elke afdeling en medewerker binnen het bedrijf dan is YUP Suriname  Business Coaching de partner voor u.
Trainingen: Commerciele vaardigheden, telefoonenquette, B2B/B2C (inbound en outbound), verkoop-skills en motivatietrainingen.
Heeft u hulp nodig bij de bedrijfsopzet of uw bedrijfsplan, schroom niet bij YUP Suriname  is alles binnen uw organisatie te coachen.

  INCASSO

Vooral in roerige economische tijden, wilt u geen groot debiteurenbestand opbouwen. Indien u ziet dat uw klant niet kan of wilt betalen, is het tijd om stappen te ondernemen.

Hoe langer het duurt voordat uw klant betaald, hoe kleiner de kans dat u de betaling gaat ontvangen. Dit gaat er op den duur voor zorgen dat u uw factuur als verlies gaat moeten afboeken.

Wij werken op een professionele wijze, om te voorkomen dat uw klantrelatie kapotgaat.